Privacy verklaring

images

 

Rovul respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Rovul zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Indien justitiƫle diensten of andere officiƫle instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Rovul hiertoe overgaan.

 

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Rovul. Door gebruik te maken van de diensten die Rovul u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Rovul gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 

- Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en betaal gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

 

- Als u bij Rovul een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Rovul account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres, aflever- en betaal gegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.

 

- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.